gitweb on Svarog

projekti pod git sistemom za održavanje verzija -- projects under the git version control system
spa1-materijali.git
2 years agoPoredjenje performansi razlicitih listi, doterivanja master
Doni Pracner [Wed, 6 May 2020 02:14:55 +0000 (04:14 +0200)]
Poredjenje performansi razlicitih listi, doterivanja

Reorganizacija koda na par mesta, popravljanje raznih ispisa da budu jasniji,
olaksavanje nekih doterivanja za buducnost.

2 years agoPrimer Par, ispravka kopiranja
Doni Pracner [Tue, 5 May 2020 18:30:25 +0000 (20:30 +0200)]
Primer Par, ispravka kopiranja

greskom je koriscena pogresna promenljiva, pa je radilo pogresno.

3 years agoPostFix, lepo zatvaranje reda na kraju ispisa
Doni Pracner [Wed, 22 May 2019 13:47:50 +0000 (15:47 +0200)]
PostFix, lepo zatvaranje reda na kraju ispisa

3 years agoOsvezeni podaci o pobednicima i sampionima zakljucno sa 2018
Doni Pracner [Tue, 7 May 2019 23:07:58 +0000 (01:07 +0200)]
Osvezeni podaci o pobednicima i sampionima zakljucno sa 2018

3 years agoOpsti tipovi - bolji primer Par
Doni Pracner [Tue, 7 May 2019 22:47:24 +0000 (00:47 +0200)]
Opsti tipovi - bolji primer Par

3 years agoListe, uvodni primeri prepravljeni da koriste 'double' kao tip
Doni Pracner [Tue, 12 Mar 2019 17:45:02 +0000 (18:45 +0100)]
Liste, uvodni primeri prepravljeni da koriste 'double' kao tip

4 years agoStekIFajlovi, dodatne provere za fajl i stek
Doni Pracner [Fri, 25 May 2018 21:16:10 +0000 (23:16 +0200)]
StekIFajlovi, dodatne provere za fajl i stek

4 years agoListCompare, doterivanja i premestanja delova koda
Doni Pracner [Tue, 15 May 2018 22:37:17 +0000 (00:37 +0200)]
ListCompare, doterivanja i premestanja delova koda

4 years agoIspravka u ListeRazlicitihElemenata
Doni Pracner [Tue, 27 Mar 2018 19:24:33 +0000 (21:24 +0200)]
Ispravka u ListeRazlicitihElemenata

greskom je korisen prekopiran compareTo za poredjenje elemenata
umesto equals. alternativno je moglo pisati compareTo != 0.

5 years agoUgradjene kolekcije, primeri upotrebe i poredjenje performansi
Doni Pracner [Wed, 10 May 2017 23:21:50 +0000 (01:21 +0200)]
Ugradjene kolekcije, primeri upotrebe i poredjenje performansi

6 years agoNovi primer: Visestruko uredjena lista
Doni Pracner [Thu, 14 Apr 2016 14:53:27 +0000 (16:53 +0200)]
Novi primer: Visestruko uredjena lista

6 years agoNovi primer: ListaListi
Doni Pracner [Thu, 14 Apr 2016 14:53:11 +0000 (16:53 +0200)]
Novi primer: ListaListi

6 years agoant build za brzo testiranje kompajliranja svih primera
Doni Pracner [Wed, 24 Feb 2016 14:58:07 +0000 (15:58 +0100)]
ant build za brzo testiranje kompajliranja svih primera

6 years agoPrimeri za skup prilagodjeni za Svetovid-lib 0.4.0
Doni Pracner [Wed, 24 Feb 2016 14:48:41 +0000 (15:48 +0100)]
Primeri za skup prilagodjeni za Svetovid-lib 0.4.0

6 years agoPrimeri za klase doterani i prilagodjeni za Svetovid-lib 0.4.0
Doni Pracner [Wed, 24 Feb 2016 14:47:46 +0000 (15:47 +0100)]
Primeri za klase doterani i prilagodjeni za Svetovid-lib 0.4.0

6 years agoprimeri rada sa fajlovima
Doni Pracner [Wed, 24 Feb 2016 13:37:56 +0000 (14:37 +0100)]
primeri rada sa fajlovima

6 years agoPROCITAJ_ME, napomene o Svetovid-lib i verziji
Doni Pracner [Wed, 24 Feb 2016 13:20:56 +0000 (14:20 +0100)]
PROCITAJ_ME, napomene o Svetovid-lib i verziji

7 years agoSimulacija rekurzije dodatak u 'algoritam.txt'
Doni Pracner [Sat, 30 May 2015 14:15:32 +0000 (16:15 +0200)]
Simulacija rekurzije dodatak u 'algoritam.txt'

7 years agoSimulacija rekurzije, dodatni kompleksniji primeri radjeni na casu
Doni Pracner [Sat, 30 May 2015 11:01:49 +0000 (13:01 +0200)]
Simulacija rekurzije, dodatni kompleksniji primeri radjeni na casu

7 years agoSimulacija rekurzije, prosirenje primera Faktorijel sa detaljno uradjenom verzijom...
Doni Pracner [Sat, 30 May 2015 11:01:22 +0000 (13:01 +0200)]
Simulacija rekurzije, prosirenje primera Faktorijel sa detaljno uradjenom verzijom simulacije

7 years agoStek, primer rada sa fajlovima
Doni Pracner [Tue, 26 May 2015 12:16:09 +0000 (14:16 +0200)]
Stek, primer rada sa fajlovima

7 years agoPolinom, primer rada sa fajlovima
Doni Pracner [Tue, 26 May 2015 12:15:35 +0000 (14:15 +0200)]
Polinom, primer rada sa fajlovima

7 years agoSimulacija rekurzije, algoritam
Doni Pracner [Mon, 25 May 2015 15:35:31 +0000 (17:35 +0200)]
Simulacija rekurzije, algoritam

7 years agoSimulacija rekurzije, primeri sa prvog casa
Doni Pracner [Mon, 25 May 2015 15:34:59 +0000 (17:34 +0200)]
Simulacija rekurzije, primeri sa prvog casa

7 years agoStek - primer provere ispravnosti parova zagrada
Doni Pracner [Mon, 25 May 2015 15:02:29 +0000 (17:02 +0200)]
Stek - primer provere ispravnosti parova zagrada

7 years agoPrimeri za postfiksni kalkulator
Doni Pracner [Mon, 25 May 2015 15:02:08 +0000 (17:02 +0200)]
Primeri za postfiksni kalkulator

7 years agoPrimeri za koriscenje steka i reda
Doni Pracner [Sat, 16 May 2015 17:02:34 +0000 (19:02 +0200)]
Primeri za koriscenje steka i reda

7 years agoKlase Stek i Red, verzije 1.0.0
Doni Pracner [Sat, 16 May 2015 17:02:11 +0000 (19:02 +0200)]
Klase Stek i Red, verzije 1.0.0

7 years agoSkup, primer sa vozacima Formule 1
Doni Pracner [Sat, 9 May 2015 14:21:16 +0000 (16:21 +0200)]
Skup, primer sa vozacima Formule 1

7 years agoSkup, primer sa brojevima i trazenjem duplikata
Doni Pracner [Sat, 9 May 2015 14:18:50 +0000 (16:18 +0200)]
Skup, primer sa brojevima i trazenjem duplikata

7 years agoSkup, javadoc za v1.1.1
Doni Pracner [Fri, 8 May 2015 13:42:51 +0000 (15:42 +0200)]
Skup, javadoc za v1.1.1

7 years agoSkup v1.1.1
Doni Pracner [Fri, 8 May 2015 13:40:38 +0000 (15:40 +0200)]
Skup v1.1.1

- ispravljena greska zbog koje je metod 'jePrazan' vracao vrednosti naopako

7 years agoSkup, dodat generisani javadoc
Doni Pracner [Thu, 7 May 2015 18:11:14 +0000 (20:11 +0200)]
Skup, dodat generisani javadoc

7 years agoSkup, verzija 1.1.0.
Doni Pracner [Thu, 7 May 2015 18:07:59 +0000 (20:07 +0200)]
Skup, verzija 1.1.0.

- dodato napraviNiz
- dodat javadoc za sve metode
- ubaceno tretiranje null parametara kao praznog skupa za neke metode
- null sad eksplicitno ne moze biti element skupa

7 years agoSkup, neki potencijalni ulazni fajlovi za primere
Doni Pracner [Wed, 6 May 2015 00:14:50 +0000 (02:14 +0200)]
Skup, neki potencijalni ulazni fajlovi za primere

7 years agoSkup, primer koriscenja sa sopstevnom klasom u kojoj je definisan metod equals
Doni Pracner [Wed, 6 May 2015 00:14:34 +0000 (02:14 +0200)]
Skup, primer koriscenja sa sopstevnom klasom u kojoj je definisan metod equals

7 years agoSkup - jos primera koriscenja sa ugradjenim tipovima
Doni Pracner [Wed, 6 May 2015 00:14:10 +0000 (02:14 +0200)]
Skup - jos primera koriscenja sa ugradjenim tipovima

7 years agoPolinomL, primer Paskalov trougao
Doni Pracner [Wed, 6 May 2015 00:09:55 +0000 (02:09 +0200)]
PolinomL, primer Paskalov trougao

7 years agoPolinomL, doterivanja primera
Doni Pracner [Wed, 6 May 2015 00:09:37 +0000 (02:09 +0200)]
PolinomL, doterivanja primera

7 years agoPolinomL, dodata generisana javadoc dokumentacija
Doni Pracner [Tue, 5 May 2015 12:41:59 +0000 (14:41 +0200)]
PolinomL, dodata generisana javadoc dokumentacija

7 years agoPolinomL v1.0.2, doterivanja javadoca, dodat eksplicitan konstruktor
Doni Pracner [Tue, 5 May 2015 12:41:22 +0000 (14:41 +0200)]
PolinomL v1.0.2, doterivanja javadoca, dodat eksplicitan konstruktor

7 years agoDvostruko povezana lista, primer palindrom
Doni Pracner [Wed, 29 Apr 2015 11:36:00 +0000 (13:36 +0200)]
Dvostruko povezana lista, primer palindrom

7 years agoJednostavan primer za opsti tip (generic) u programskom jeziku Java
Doni Pracner [Wed, 29 Apr 2015 11:26:15 +0000 (13:26 +0200)]
Jednostavan primer za opsti tip (generic) u programskom jeziku Java

7 years agoPrimer koriscenja skupa
Doni Pracner [Wed, 29 Apr 2015 11:25:39 +0000 (13:25 +0200)]
Primer koriscenja skupa

7 years agoKlasa Skup
Doni Pracner [Wed, 29 Apr 2015 11:25:23 +0000 (13:25 +0200)]
Klasa Skup

7 years agoPrimeri koriscenja PolinomL klase
Doni Pracner [Wed, 29 Apr 2015 11:17:19 +0000 (13:17 +0200)]
Primeri koriscenja PolinomL klase

7 years agoPolinomL
Doni Pracner [Wed, 29 Apr 2015 11:17:00 +0000 (13:17 +0200)]
PolinomL

7 years agoKonverzija liste u i iz niza, lista koja se deli na dve
Doni Pracner [Tue, 14 Apr 2015 16:12:34 +0000 (18:12 +0200)]
Konverzija liste u i iz niza, lista koja se deli na dve

7 years agoListe razlicitih elemenata i sortirana lista razlicitih elemenata
Doni Pracner [Thu, 2 Apr 2015 22:55:54 +0000 (00:55 +0200)]
Liste razlicitih elemenata i sortirana lista razlicitih elemenata

7 years agoPrimer obrtanja liste
Doni Pracner [Thu, 2 Apr 2015 22:53:45 +0000 (00:53 +0200)]
Primer obrtanja liste

7 years agoliste, primeri operacija, popravke. nepotreban argument metoda, deklaracija promenlji...
Doni Pracner [Thu, 2 Apr 2015 22:53:02 +0000 (00:53 +0200)]
liste, primeri operacija, popravke. nepotreban argument metoda, deklaracija promenljive ranije, smanjivanje broja elemenata na pocetku

7 years agoliste primeri operacija, uklonjen nepotreban import
Doni Pracner [Tue, 24 Mar 2015 19:04:21 +0000 (20:04 +0100)]
liste primeri operacija, uklonjen nepotreban import

7 years agoliste, dodata jos dva programa
Doni Pracner [Tue, 24 Mar 2015 18:44:34 +0000 (19:44 +0100)]
liste, dodata jos dva programa

7 years agoListe, osnovne operacije, primer
Doni Pracner [Tue, 24 Mar 2015 16:53:17 +0000 (17:53 +0100)]
Liste, osnovne operacije, primer

7 years agoPROCITAJ_ME fajl
Doni Pracner [Tue, 24 Mar 2015 16:50:09 +0000 (17:50 +0100)]
PROCITAJ_ME fajl

7 years agoDodat primer za rad sa spiskom studenata
Doni Pracner [Sun, 15 Mar 2015 19:41:09 +0000 (20:41 +0100)]
Dodat primer za rad sa spiskom studenata

7 years agododati MaxNiza i Pitagorine trojke - primeri za efikasnosta algoritama
Doni Pracner [Sun, 15 Mar 2015 10:52:50 +0000 (11:52 +0100)]
dodati MaxNiza i Pitagorine trojke - primeri za efikasnosta algoritama

7 years agododati primeri programa za rad sa klasama sa teorijskih vezbi
Doni Pracner [Thu, 12 Mar 2015 17:13:03 +0000 (18:13 +0100)]
dodati primeri programa za rad sa klasama sa teorijskih vezbi

7 years agopocetak - gitignore za mnoge privremene fajlove
Doni Pracner [Thu, 12 Mar 2015 17:12:27 +0000 (18:12 +0100)]
pocetak - gitignore za mnoge privremene fajlove

Svarog.pmf.uns.ac.rs/gitweb maintanance Doni Pracner