gitweb on Svarog

projekti pod git sistemom za održavanje verzija -- projects under the git version control system
spa2-teorijske-vezbe.git
9 years ago07 osvezena prezentacija - pptx, XDS itd master
Doni Pracner [Tue, 26 Nov 2013 14:50:26 +0000 (15:50 +0100)]
07 osvezena prezentacija - pptx, XDS itd

nova verzija je u pptx formatu i time je manji fajl.
promenjeni su delovi koda kao sto je XDS verziji (u sustini
samo LONGCARD i povezane stvari).
dodati su brojevi kod cvorova na prvom slajdu izvrsavanja da
se lakse prati sta se desava.
malo je povecan kod na sladovima sa izvrsavanjem.

9 years ago07 - bojenje, XDS verzija (LONGCARD)
Doni Pracner [Tue, 26 Nov 2013 12:30:26 +0000 (13:30 +0100)]
07 - bojenje, XDS verzija (LONGCARD)

9 years agoDodao XDS resenje za obrnuti problem kraljica.
Ivan Pribela [Sat, 16 Nov 2013 17:06:46 +0000 (18:06 +0100)]
Dodao XDS resenje za obrnuti problem kraljica.

9 years agoReorganizacija strukture foldera.
Ivan Pribela [Sat, 16 Nov 2013 15:27:00 +0000 (16:27 +0100)]
Reorganizacija strukture foldera.

9 years ago06. doterivanje tipova i par sitnica za XDS
Doni Pracner [Wed, 6 Nov 2013 12:25:08 +0000 (13:25 +0100)]
06. doterivanje tipova i par sitnica za XDS

9 years ago06 - kod folder
Doni Pracner [Wed, 6 Nov 2013 12:24:40 +0000 (13:24 +0100)]
06 - kod folder

9 years agoCas06 - 05. NizDin
Doni Pracner [Wed, 6 Nov 2013 12:18:21 +0000 (13:18 +0100)]
Cas06 - 05. NizDin

9 years ago04 - napravljen kod dir i premesten MOD u njega
Doni Pracner [Wed, 6 Nov 2013 12:06:29 +0000 (13:06 +0100)]
04 - napravljen kod dir i premesten MOD u njega

9 years agopreimenovan cas05 u 04
Doni Pracner [Wed, 6 Nov 2013 12:02:34 +0000 (13:02 +0100)]
preimenovan cas05 u 04

9 years ago03 - Shaker sort preimenovanja, kod se kompajlira kako treba
Doni Pracner [Wed, 30 Oct 2013 14:26:24 +0000 (15:26 +0100)]
03 - Shaker sort preimenovanja, kod se kompajlira kako treba

9 years agogitignore - errinfo iskljucen
Doni Pracner [Wed, 30 Oct 2013 14:24:09 +0000 (15:24 +0100)]
gitignore - errinfo iskljucen

9 years ago02 - zapravo se zove Trazenje podslike
Doni Pracner [Wed, 30 Oct 2013 14:23:34 +0000 (15:23 +0100)]
02 - zapravo se zove Trazenje podslike

9 years ago02 - XDS verzije
Doni Pracner [Mon, 21 Oct 2013 12:50:01 +0000 (14:50 +0200)]
02 - XDS verzije

9 years ago02 - TopSpeed
Doni Pracner [Mon, 21 Oct 2013 12:47:57 +0000 (14:47 +0200)]
02 - TopSpeed

9 years agopreimenovan Cas 02
Doni Pracner [Mon, 21 Oct 2013 12:46:59 +0000 (14:46 +0200)]
preimenovan Cas 02

9 years agoCas01 preimenovan, dodate XDS verzije koda
Doni Pracner [Mon, 21 Oct 2013 12:44:36 +0000 (14:44 +0200)]
Cas01 preimenovan, dodate XDS verzije koda

9 years agosve iz starih verzija
Doni Pracner [Mon, 21 Oct 2013 12:42:25 +0000 (14:42 +0200)]
sve iz starih verzija

9 years agoinicijalni gitignore
Doni Pracner [Mon, 21 Oct 2013 12:38:31 +0000 (14:38 +0200)]
inicijalni gitignore

Svarog.pmf.uns.ac.rs/gitweb maintanance Doni Pracner