gitweb on Svarog

projekti pod git sistemom za održavanje verzija -- projects under the git version control system
asm2wsl.git
3 years agoversion 0.81 master
Doni Pracner [Fri, 19 Jul 2019 15:59:24 +0000 (17:59 +0200)]
version 0.81

3 years agogitignore
Doni Pracner [Fri, 19 Jul 2019 15:58:39 +0000 (17:58 +0200)]
gitignore

Svarog.pmf.uns.ac.rs/gitweb maintanance Doni Pracner