gitweb on Svarog

projekti pod git sistemom za održavanje verzija -- projects under the git version control system
seminar-dmi-template.git
8 years agododat desc za gitweb master
Doni Pracner [Sun, 17 Mar 2013 16:45:55 +0000 (17:45 +0100)]
dodat desc za gitweb

9 years agosredjivanje komentara i slicno
Doni Pracner [Wed, 7 Nov 2012 21:58:36 +0000 (22:58 +0100)]
sredjivanje komentara i slicno

9 years agopromene male u vezi paketa
Doni Pracner [Wed, 7 Nov 2012 15:35:30 +0000 (16:35 +0100)]
promene male u vezi paketa

9 years agoinitial 2010 version
Doni Pracner [Sun, 4 Nov 2012 19:02:25 +0000 (20:02 +0100)]
initial 2010 version

Svarog.pmf.uns.ac.rs/gitweb maintanance Doni Pracner